Lommedalens J17 og J19 ble seriemestere!

Postet av Lommedalens IL den 24. Okt 2019

Lommedalens J17 og J19 ble seriemestere

Jentene våre har hatt en fantastisk fotballsesong, og ble seriemestere i J17 og J19 serien. Med flere unge hospitanter på begge lag ser vi at det gror godt på jentesiden i Lommedalen. Nokså viktig var det å ha en positiv og alltid like ivrig trener.


Jenter 19

I år har det vært en svært god sesong for de eldste fotballjentene i Lommedalen. Jenter 19 var påmeldt i 7-er serien og vant til slutt to poeng foran Dikemark. Laget har i hovedsak bestått av jenter fra 00- og 01-årgangen. 

Dette laget har også deltatt i OBOS-cup for 11-lag, da med støtte fra 02-ere. Her kom de til seminfinalen før de måtte gi tapt for Bærums Verk Hauger


Jenter 17For J17 ble det en svært spennende avslutning på sesongen der Lommedalen og Bærum fulgte hverandre tett og nærmest byttet på å lede serien etter hver serieomgang. Stammen på dette laget har vært en mix av 02- og 04-årgangen.

Spesielt vil vi berømme innsatsen fra våre 04-jenter. Vi har vært så heldige å ha en stabil stamme på 6 jenter som til tross for sine 2 år yngre, har bidratt stort denne sesongen.

I det siste har vi også hatt en 05-er med oss, Nora Tendai Drabløs, et stort keepertalent som også kan sine saker som midtstopper.
Supertrener Kristian Larsen!

Vi må også trekke frem Kristian som er hovedtrener for både J19 og J17 og som skal ha en sin del av æren for resultatene som er oppnådd.

Alltid positiv, respektert og godt likt av jentene!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.