Klubbtøy - kjøp i butikk og på nett

Du kan kjøpe klubbtøy hos BULL Ski og Kajakk i Sandvika eller på nett. Opplegget er slik at BULL bestiller LIL-tøy til butikken og dere kjøper det i butikken eller i BULLs nettbutikk. Dette gjør at tøyet blir tilgjengelig før, og til en lavere pris. Målet er å treffe på etterspørselen slik at man får kjøpt i butikk, og så bestille ekstra ved behov. Utfordringen med denne ordningen er å bestille inn riktig antall plagg til butikken slik at alle får kjøpt.

BULLs nettbutikk:
https://bull-ski-kajakk.no/LOMMEDALEN/

Det er mulig å prøve størrelser i Bull’s lokaler i Sandvika før du bestiller for å være sikker på at man bestiller rett størrelse (anbefales).

I tillegg tilbyr Bull en del profilprodukter med LIL-logo i butikk i Sandvika, som dunjakker, skitrekk, drikkebelter, sommer/høst bekledning, etc:

Profilprodukter klubb | Bull Ski & Kajakk AS (bull-ski-kajakk.no)

Disse produktene kan medlemmene bestille fortløpende, og det er ikke noe bestillingsvindu. 

Det finnes fortsatt noe utgående bekledning fra Swix som selges til 50 prosent rabatt:

Klubb Outlet | Bull Ski & Kajakk AS (bull-ski-kajakk.no)

RABATT året rundt hos Bull Ski & Kajakk😊

Alle som er LIL medlemmer får rabatt på store deler av sortimentet. Utstyr som ski, staver og skisko vil det være 30 % på veiledende priser fra leverandør. 


Dette fordrer at medlemmene har registret seg som klubbmedlem på Bulls nettbutikk. Prisene på tilleggsprodukter ved bestilling av ski vil også slå inn med riktig rabatt (ref. bindinger, etc). 

For å få rabatt i butikken må man registrere seg som medlemmer av Bulls nettbutikk. (Dette innebærer IKKE at man må signere opp på nyhetsbrev eller lignende.)


Betjeningen i Bull hjelper gjerne til med å registrere deg/dere som klubbmedlemmer av LIL om det behøves. 

 

Klubbkode: 1329