Nytt semester på basketakademiet

Postet av Lommedalens IL den 7. Mar 2024

Lommedalen Basket fortsetter med basketballakademi! Etter påske er det nytt semester, og påmeldingen er allerede lagt ut. Vi er veldig glade for å kunne fortsette med dette tilbudet og håper på stor oppslutning!

 

Åpent for 2016-2013

Akademiet er for barn i alderen 7-10 år (årskullene 2016-2013), og det foregår direkte etter skolen på mandager. Oppstart er mandag 8. april. For elever i 2. til 4. trinn vil akademiet være et alternativ til SFO denne dagen. Barn på 5. trinn, som ikke lenger har SFO, vil få noe redusert påmeldingsavgift.

Akademiet er åpent både for barn som allerede spiller basketball, og for barn som ikke gjør det.
  

Trenere: Harald, Kristin og Almine

Akademiansvarlig er Harald Grevskott. Han er trener 3 i basketball, har gått Idrettshøyskole, er utdannet lærer og har erfaring som basketballtrener helt fra 1980-tallet.

Medtrenere blir Kristin Taarud Figenbaum og Almine Sachse-Risse, fra Lommedalens dyktige J17-lag.

 

Henting og mat

Deltakerne får tilbud om å bli hentet på skolen og blir transportert derfra til Helsethallen, der treningen foregår. Der vil deltakerne få et enkelt måltid mat og være under tilsyn fram til treningen starter en gang mellom 14:30 og 14:45. Treningen avsluttes kl. 16:00. Deretter blir det mulighet for frilek i hall under tilsyn. Henting må skje innen kl. 16:30.

 

Tre semestere

Basketakademiet vil følge samme rytme som fotball, slik at dette semesteret går fra påske og frem til sommerferien. Så er målet å kjøre tre hele semestre neste skoleår.


Påmelding

Her er link til påmelding:https://www.superinvite.no/live/invitation/96752f0608aff8b3436a1b5a5099c0ce

               Idrettsglede: Det står sentralt at deltakerne på basketakademiet skal ha det gøy. Bildet er fra inneværende semester.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.