Takk for en sinnsyk EMS Cup

Postet av Lommedalens IL den 14. Mai 2019

Takk for en sinnsykt gøyal helg! 

Eat Move Sleep Cup gikk av stabelen helgen 11.-12.mai i Lommedalen. Her var det 132 påmeldte lag som skulle spille alt ifra 3er, 5er og 7er fotball. Helgen bestod av kamper, camper, sunn kiosker, fairplay, FIFA-telt, kjendis straffekonk, flotte mål og mange utrolig flinke fotballspillere.

Vi fikk besøk av kjente TV-fjes og noen idrettsutøvere fra bærum og omegn. Innom kom bl.a. Erlend Mamelund (tidligere håndballspiller), Frode Grodås (tidligere landsslagkeeper i fotball), Arkan Resul (eFotball landslagspiller), Julie Drivenes (langrennsløper), David Hanssen (tidligere fotballspiller i Vålerenga og Stabæk), og flere.

Vi fikk også besøk av Camilla Lindberg som spiller i Lyn i Toppserien. Hun tok en prat om kvinnefotballen foran flere spillere og foreldre. Ønsket hennes var å fremme kvinnefotballen og om viktigheten blant unge jenter som spiller fotball og om mulighetene de har foran seg. Tusen takk for en flott prat!

Cupen rullet videre og søndag kl 18:20 blåste dommeren av de siste kampene for dette året.

Vi er utrolig takknemlige for at vi får lov til å arrangere EMS Cup av NFF og Bama. Hvordan vi klarte dette? Takket være et flott EMS-Crew og en haug med sensasjonelle foreldre som bidrar med sin frivillighet slik at barna fikk et fantastisk fotballcup opplevelse denne helgen.


Klikk deg inn på siden for bilder
https://fotball.lil.no/p/33276/eat-move-sleep-cupKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.