God jul

Postet av Lommedalens IL den 23. Des 2018

Vi ønsker alle medlemmer, aktive, frivillige og innbyggere i Lommedalen og på Bærums Verk en riktig god jul og et godt nytt sports år.

Vintertrening 2018/19

Postet av Lommedalens IL den 14. Des 2018

Treningstidene for vintersesongen 2018/19 er klare


Klikk her for full oversikt


Gratisbilletter til kvalik-kampen på Nadderud

Postet av Lommedalens IL den 3. Des 2018

Har dere lyst på en siste vanvittig spennende fotballkamp før jul? Alle små og store er hjertelig velkommen til Nadderud stadion onsdag 5. desember 18.00, da møtes Stabæk og Aalesund til kvalifiseringskamp for Eliteserien 2019.

Mye står på spill, og vi håper riktig mange vil hjelpe A-lagsgutta våre til en storseier denne kvelden. Returkampen spilles søndag 9. desember i Aalesund.

Alle kan hente ut en gratisbillett ved å gå inn på billettsidene våre: https://billett.stabak.no og skrive inn samarbeidsklubb i feltet for promokode.

Hvis noen skal ha billetter til et helt lag eller en større gruppe så send meg en mail så ordner jeg det herfra.


DUGNAD – NYTT KUNSTGRESS MED UNDERVARME- SALG AV JULESTJERNER

Postet av Lommedalens IL den 30. Nov 2018

I 2019 skal vi bytte ut kunstgresset på Nedre kunstgressbane på Lommedalen. Nytt kunstgress her betyr enormt mye for klubben og gjør at alle kamper og treninger i regi av Lommedalen vil spilles på kunstgressbaner. Ifm. legging av nytt kunstgress legger vi varmerør slik at også kan få en kunstgressbane med undervarme.

Prisen for nytt kunstgress og undervarme beløper seg til mange millioner kroner.  Heldigvis behøver vi ikke å betale alt dette selv, men klubbens (=vår) andel beløper seg til over 2 MILLIONER!!!  


Dette er penger som klubben må skaffe til veie igjennom dugnad og andre tiltak.

I den forbindelse har vi tenkt at en fin måte å gjøre dette på nå før jul er salg av julestjerner.
Vi har vært så heldige å få kjøpt fine julestjerner fra Bryn gartneri til bare 30 kroner stykket.
Vi har tenkt at disse kan selges videre for 100 kroner stykket.


Vi er 500 familier i Lommedalen fotball og hvis hver familie selger 4 stk. julestjerner hver så tjener klubben 140 000 til den nye banen. 


Selv om ikke du skulle få solgt alle vil uansett julestjernene være fine å ha hjemme i denne tiden.

Vi gjør som følger:

·        Julestjernene kommer til Lommedalshallen torsdag 06.12.18.

·       ALLE familier i Lommedalen fotball MÅ hente 4 julestjerner mellom 18.00 og 21.00.

·       Når du henter julestjernene VIPPSER du 400 kroner til VIPPSnr.: 59706

Husk at hvis du ikke henter så TAPER klubben penger!

Samtidig har vi et informasjonsmøte for de som vil vite mer om ny bane.  
Dette avholdes også 06.12.18 kl. 18.00 i klubbhuset!


Takk for hjelpen og god jul!

Espen Strand

Leder Lommedalen fotball
Nytt drikkevann gir nye skimuligheter

Postet av Lommedalens IL den 29. Nov 2018

- "Lommedalens IL har i mange år hatt en drøm". 

Nå kan drømmen om 400m lenger skibakke gå i oppfyllelse, 
hvis alle parter omforenes om potensialet.I flere år har vi som står på ski og trener i Lommedalen Skisenter hatt en drøm om å forlenge Krydsbybakken. Nå i år har det oppstått en mulighet til å få realisert dette prosjektet på en meget kostnadseffektiv og miljøvennlig måte. 


- Oslo skal få nytt drikkevann

I forbindelse med at Oslo Kommune etablerer ny vannforsyning i Holsfjorden, skal det bygges en vanntunnel som skal gå under Lommedalen, i retning Huseby i Oslo vest. Vanntunnelen genererer overskuddsmasser av stein og noe av steinmassene er planlagt deponert i Lommedalen. Vi i Lommedalen idrettslag har nå sett en gylden mulighet til å få på plass en miljøvennlig, kostnadseffektivog aktivitetsrettet løsning. Hvis tverrslaget fra vanntunnelen blir besluttet lokalisert i området ovenfor toppen av den eksisterende løypen i Lommedalen Skisenter, kan vi få mulighet til å forme terrenget mellom skisenteret og Trulsrudkollen. Dette området er allerede satt av til fremtidige idrettsformål i kommunens plandokumenter.


- Ca. 400m lengre bakke

Vi kan da forlenge dagens heis og bakke videre til Trulsrudkollen som er 388 meter høy. Vi kan da legge til rette for en 1000 meter lang bakke med mer enn 80 ekstra høydemeter. Dette blir totalt ca. 225 meter fall og vil gjøre at Lommedalen idrettslags eget skisenter, vil kunne sammenlignes med eksempelvis Valdres Alpinsenter. Dette vil gi langt større rom for aktivitet for barn og unge i nærområdet. Det vil gi både vår breddeidrett og elitesatsing et fantastisk anlegg med mulighet for en rekke nye og utvidede aktiviteter. Høydeforskjellen mellom topp og bunn i skisenteret vil dessuten åpne for flere brukergrupper og mer egenorganisert idrett. Det er flere fordeler ved den løsningen vi ser for oss. Denne løsningen vil være spesielt miljøvennlig.  


Ingen transport opp og ned bakken

Steinmassene kan anbringes umiddelbart i det området de skal anvendes, uten transport på beferdet vei. På denne måten elimineres støy og støvfaktoren ved transport til glede for folk på Bærums Verk og i Lommedalen. Samfunnsnytten vil på denne måten bli helt unik. Steinmassene fra Oslos vannforsyningsprosjekt blir da grunnlaget for et unikt idrettsanlegg for våre barn og unge.  Den alpine skiidretten får sin "storbakke" i Bærum og overskuddsmassene trenger ikke å bli fraktet på veiene våre.


- Kommunikasjon med de lokale er veldig viktig

Lommedalens idrettslag ønsker å samarbeide på beste vis med grunneiere og andre berørte i denne sake, slik at vi sammen kan se på denne store muligheten. Vi håper også at alle lokale deler vårt engasjement og interesse rundt denne drømmen, og kan bidra på sosiale medier med å dele og like all info som kommer ut. Sosiale medier har blitt et viktig verktøy for å fremme budskap til resten av folket, og vi skal informere alle i Lommedalen hva som skjer vedrørende dette prosjektet. 

Vi i Lommedalen idrettslag har store drømmer, og vi krysser fingrene for at akkurat denne kan realiseres.
Lommedalenspiller tatt ut på landslaget!

Postet av Lommedalens IL den 26. Nov 2018

Lommedalenspiller tatt ut på landslaget

Lommedalen har de siste årene produsert landslagsuttøvere på løpende bånd både i alpint, kombinert, håndball, fotball og sjakk! 

Onsdag, 21.11.2018, skrev Lommedalens IL historie da vi fikk en ny landslagsspiller i en helt ny idrettsgren.


Landsspilleren Arkan Resul

Fotballspilleren Arkan Resul, som til vanlig spiller på vingen for A-laget til Lommedalen Fotball, skal 18.desember til Frankrike og representere Norge i en helt ny idrettsgren. Arkan Resul har nemlig blitt tatt ut på Norges aller første e-sportlandslag i FIFA. 

Les om NFFs landslagsuttak og om kampen mot Frankrike:
https://www.fotball.no/landslag/norge-a-herrer/2018/nffs-forste-esportlandskamp/

Arkan Resul er en av fire spillere som skal representere Norge i deres aller første e-sportlandskamp. Arkan har lagt igjen utallige timer bak ps4 kontrollen, der hovedfokuset selvfølgelig har vært på FIFA. Etter NFFs e-sportturnering i oktober, fant NFF fire spillere som skulle danne Norges første e-sportlandslag.


Hva er e-sport?
E-sport er videospill i en formalisert form for konkurranse eller prestasjonsutøvelse. All sportslig aktivitet som benytter datamaskiner og ofte datanettverk, som direkte regelgivende forutsetning for spillet som utøves gjelder som e-sport. Elektronisk sport involverer alltid mennesker, men kan også bestå av kun datamaskiner som direkte deltakere i spillet. 
(wikipedia)


- Krever mye

E-sportsansvarlig i NFF, Mats Theie Bretvik, understreker hvor mye som kreves for å spille på toppnivå.

- Det er ikke lenger bare snakk, og vi viser at vi mener alvor. E-sport på toppnivå er ingen lek. Det krever øvelse, konsentrasjon og mental styrke.

- Troppen er tatt ut med utgangspunkt i turneringen vi hadde på Ullevaal lørdag 13. oktober. I tillegg til det vi så der så har vi lagt vekt på dedikasjon, interesse og resultater fra weekend league og generell aktivitet online, forteller Bretvik til fotball.no. 


- E-sport har kommet for å bli

Gaming har alltid vært en stor del av livet til barn og ungdom. I de siste tiårene har vi sett en drastisk endring på hvorfor vi spiller. Det er ikke for å bli ferdig med et spill, gå opp i level, eller klare "siste boss" på SuperMario. Vi spiller for å konkurrere med andre likesinnede, akkurat som vi gjør på fotballbanen, håndballbanen og i slalåmbakken. 

E-sport er ikke et blaff. Det har kommet for å bli, forklarte kulturminister Trine Skei Grande da hun holdt en tale under E-sportdagen i 2018. Hun understreket også betydningen av dataspill og e-sport, og hvor stor forskjell det er mellom hobby og sport.

Ferske tall viser en enorm økning av profesjonelle gamere, og ikke minst økning rundt publikumstallene. 79 prosent av publikummere er yngre enn 35 år. E-sportkanalene på YouTube og Twitch får flere seere enn HBO, Netflix og verdens største sportskringkaster, ESPN - til sammen.


Skal i ilden, 18. desember

Arkan reiser til Paris med landslaget for å spille mot Frankrike, tirsdag 18.des. Denne kampen sendes live på VGTV, og vi håper alle som har mulighet kan skru på tv'n/laptopen og støtte og heie frem FIFA spilleren Arkan Resul. Vi gleder oss, gratulerer; så mye med landslagsuttaket! Hele Lommedalen heier på deg!


Foto: NFF
GRATIS BILLETTER TIL MØBELRINGEN CUP

Postet av Lommedalens IL den 20. Nov 2018

GRATIS BILLETTER TIL MØBELRINGEN CUP

Via utstyrsleverandøren vår Scansport har vi fått tilgang til seks gratisbilletter til Møbelringen cup i Telenor Arena nå førstkommende torsdag, lørdag og søndag.


Torsdag 22.11: 2 stk (Norge - Ungarn kl 18.15 og Frankrike-Danmark kl 21)

Lørdag 24.11: 2 stk (Ungarn - Frankrike kl 17 og Norge - Danmark kl 19.15)

Søndag 25.11: 2 stk (Danmark - Ungarn kl 16 og Norge - Frankrike kl 18.15)


Tipp hvem som blir Norges toppscorer i cupen i kommentarfeltet på vår Facebook side, og delta loddtrekningen om billettene. Om du skulle bli den heldige vinneren, ønsker vi at du deler et bilde fra arrangementet med oss som blir lagt ut på hjemmesiden vår.


EMS - Klubbesøk fra landslagsspillere

Postet av Lommedalens IL den 13. Nov 2018

Storfint besøk fra 
EMS-ambassadørene Ingvild Isaksen og Elise Thorsnes


Lommedalen fikk i dag storfint besøk av landslagsspillerne Ingvild Isaksen og Elise Thorsnes. De ledet først en Treningsøkt med J05. Våre jenter var ivrige og konsentrerte, og de fikk nok med seg noen gode tips videre. Hyggelig å se at flere av trenerne observerte økta fra sidelinja. 

I mellom treningen og foredraget ble det tid til påfyll i form av pastasalat, frukt og smoothie. På foredraget i klubblokalet fortalte Isaksen og Thorsnes om hvor viktig nok mat, riktig kosthold, nok hvile og søvn er for å bli en god fotballspiller. 

Publikum stilte mange og gode spørsmål der landslagsjentene delte historier fra sin oppvekst og hverdag. 

Lommedalen Fotball takker Ingvild og Elise, BAMA og NFF for et supert opplegg!
Foreldremøte for barn født i 2011 og 2012.

Postet av Lommedalens IL den 5. Nov 2018

Foreldremøte i Lommedalen Alpin&Freeski for barn født i 2011 og 2012. 

Dato: Onsdag 7. november 

Tid: 20 00 - 21 30

Sted: Varmestua i Krydsbybakken 

På foreldremøte vil dere få en samlet presentasjon av tilbudet og aktivitetene i klubben samt det sportslige opplegget for denne aldersgruppen. Her vil dere møte trenerne, foreldrekontakt og en representant fra styret i Lommedalen alpin.  

Dette er skitrening som fokuserer på grunnteknikk gjennom varierte øvelser basert på mye lek og veiledning. Fra klubben anbefales det å kombinere organisert trening sammen med skileiken.
EAT-MOVE-SLEEP foredrag - onsdag 07.11

Postet av Lommedalens IL den 30. Okt 2018

EAT-MOVE-SLEEP 

Lommedalen får besøk av landslagsspillerne Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen onsdag 7. november! De skal ha fotballtrening med J05 fra kl. 1800. Alle er velkomne til å se på.

Kl. 1930 skal landslagsspillerne holde et foredrag du heller ikke bør gå glipp av. Det blir krydret med jentenes erfaringer i fotballen, og ikke minst om viktigheten av et sunt og godt kosthold, god søvn og nok fysisk aktivitet. Foredraget starter kl 19:30 i klubblokalet i Lommedalshallen. Alle foreldre, lagledere, trenere og utøvere fra 12 år og oppover er velkomne. Foredraget varer i ca. 45 minutter. 

At det er nettopp vi i Lommedalen som får besøk er ikke en tilfeldighet. Vi er som en av 37 klubber i Norge valgt ut som Eat Move Sleep Ambassadører i 2018. 

Oppgaven vår er å inspirere og spre kunnskap om viktigheten av mat, mosjon og søvn innad i egen klubb, men også til foreldre, støttespiller og nærmiljø. 

 
Invitasjonen finner du her: Invitasjon - Eat Move Sleep med landslagsspillere2 (004).docx

VELKOMMEN! 

Lommedalen Skifestival 2019

Postet av Lommedalens IL den 16. Okt 2018

Lommedalen Skifestival 2019

Gratis deltakelse på alle arrangementer og premier til alle barna inkludert konsert. Sesongkort er gyldig også denne helgen. Svært rabatterte dagskort selges.

Vi håper mange store og små tar turen denne helgen til Krydsbybakken i Lommedalen.

Klikk deg inn på eventet og blir med: https://www.facebook.com/events/293170334847577/
G16 er seriemestre i 2 div!!

Postet av Lommedalens IL den 10. Okt 2018

G16 er seriemestre i 2 divisjon!

Når siste serierunde er spilt, viser tabellen en ledelse på 11 poeng til neste lag og 54 scorede mål. Siste seriekamp var mot tabelltoer Holmen, som vant 2-1 i vårsesongen. 
Lommedalens gutter var ivrige etter å få revansje og ville bekrefte seriegullet. 
De vant til slutt 9-1 i en imponerende oppvisning i innsats og offensivt spill. 


Skal spille semi-final i OBOS Cup

G16 er også i semifinalen i Oslo-mesterskapet (OBOS cup). Kampen spilles tirsdag 16 oktober kl 1830 på Lommedalen kg øvre. Motstander er Oppsal, som er seriemestre i 1 divisjon. Dette blir en real utfordring, men det er moro for klubben å gå så langt i cupen. Gutta vil uansett gi 100% for å nå finalen. 


6-løper'n terrengløp - 10.oktober

Postet av Lommedalens IL den 5. Okt 2018

"6-løper'n" terrengløp

Påmelding til høstens andre "6-løper'n" terrengløp onsdag 10.10 kl 1800 er åpen frem til løpsdagen kl 1700.

Begrenset mulighet for etteranmelding i Arenahuset fra kl 1700 på løpsdagen.

Lenke til påmelding: https://signup.eqtiming.no/?Event=6-lopern&lang=norwegian

BIP trening 2018/2019

Postet av Lommedalens IL den 28. Sep 2018

Fordeling i BIP for vinter 2018/2019:

Jutul inviterer til gratis Jente-Skøytedag

Postet av Lommedalens IL den 24. Sep 2018

Gratis jenteskøytedag           

Lørdag 6. oktober arrangeres det GRATIS jenteskøytedag for alle jenter mellom 4 og 10 år i Bærum ishall. 

Les mer: https://www.jutul.net/Ishockey.html?actions=52%3Acontent&idc=879


Fotballcamp - Sesongavslutning 27.-28. oktober

Postet av Lommedalens IL den 24. Sep 2018


Lommedalen fotball inviterer til Fotballcamp i uke 43


Etter en lang sesong ønsker vi å tilby en fin avsluttende camp med mange lærerike og gøyale øvelser.


- Vi inviterer alle fotballspillere født 2011 - 2003
- Campen foregår lørdag og søndag, 27.-28.oktober
- En camp som tilbyr opplegg til både keepere og utespillere
- Tilbyr lunsj begge dager til deltakerne
- Campen foregår på Lommedalen Kunstgress – ØvrePåmeldingslink:
https://www.superinvite.no/#/invitation/1b33d16fc562464579b7199ca3114982

Påmeldingsfrist: 24.oktober!

Kontakt Thomas Larsen for spørsmål
986 75 013 eller Thomas@lil.no
Trenger flere jenter født 2007 og 2008 til vårt basketlag!!

Postet av Lommedalens IL den 24. Sep 2018

Vi trenger flere jenter født 2007 og 2008 på BASKETLAGET vårt!! 🏀🏀🏀

I helgen hadde vi en vellykket start på sesongen med Easy Basket turnering på Greverud. Det er en fin gjeng med jenter, som hovedsakelig består av jenter fra Anna Krefting skole og Gullhaug skole. Stallen er noe tynn og vi håper flere jenter har lyst til å begynne med basket. Det hadde vært ekstra gøy om vi fikk flere fra Lommedalen skole med oss.

Vi trener følgende dager:
tirsdager kl. 1800-1915 på Lesterudhallen (Anne Krefting skole)
onsdager kl. 1600-1700 i Lommedalshallen

Det er lov å trene en gang i uka hvis man ikke får til begge!
Kontakt Liv Ranes, tlf 976 57057 hvis du ønsker mer info


G16 videre til semi-finalen i OBOS Cup

Postet av Lommedalens IL den 17. Sep 2018

Lommedalen G16 er blant de siste 4 i Oslo-mesterskapet (Obos  cup), og klare for semifinale.

Thuves menn slo ut 1 div laget Klemetsrud i kvartfinalen lørdag.
Det ble en spennende og flott match.
Gutta leverte flott spill, stor innsats mange muligheter og tok en fullt fortjent seier.

Forhåndssalget av heiskort 2018/2019 har startet!

Postet av Lommedalens IL den 14. Sep 2018Forhåndssalg av sesongkort har startet!  

Lommedalen Skisenter starter sesongen med kampanjepriser på sesongkort og familiepakker som gjør det mulig for hele familien å stå på ski sammen til en meget rimelig pris.

Kjøp familiepakke til kr 5 500,- online før 1. november!


Hvorfor kjøpe familiepakke?

Spar opptil kr 9 000,- ved kjøp av familiepakke før 1. november.
Familiepakke kjøpt før 1 november kr 5 500,-

Familiepakken gjelder inntil 2 voksne og 4 barn fra samme familie og husstand.
Alle kortene må kjøpes samlet.  


Kjøp sesongkort til kr 2 500,- online før 1. november!


Hvorfor kjøpe sesongkort?

Barn under 15 år 2 500,-
Voksen +16 år 2 500,-
Barn 0-6 år 1 500,-
Sesongkort kjøpt etter 1 november voksen og barn kr 3000,-
_________________________________________________________
_________________________

Når du kjøper heiskort online kan du velge 2 måter å gjøre dette på: 
1.Lad opp eksisterende heiskort/keycard - Gå rett i bakken!  
Du må ha bilde og Keycard tilgjengelig ved kjøp.
2. Har du ikke Keycard - Kjøp nytt heiskort og keycard online - Hent i billettluka! 


Spar tid når du henter ditt sesongkort - last opp bilde online når du kjøper heiskort!
Vi kan ta bilde i billettluka når du henter sesongkortene

KJØP SESONGKORT I DAG!


LIL friluft etter skoletid

Postet av Lommedalens IL den 10. Sep 2018

LIL friluft etter skoletid

Er et tilbud for barn i 2.-3.klasse ved skolene i nærområdet.
Vi starter opp tirsdag 9.oktober og avslutter høstsesongen 18.desember. 

Vi har 15 plasser tilgjengelig, så vær rask.Tilbudet avhenger av nok deltakere

Ansvarlige ledere er:
Eilidh Paterson

Maria Aukland

Vi ønsker å gi barna en mulighet til å finne roen og gleden i naturen.
Tiden skal være fylt med glede, undring, mestring og lek. Barna skal få lære seg nye ferdigheter og nye sider ved seg selv.

Link til påmelding:

https://www.superinvite.no/#/invitation/a5bad363fc47f424ddf5091c8471480a


Håndball - For barn født i 2012 og 2011

Postet av Lommedalens IL den 4. Sep 2018

Starter opp i Lommedalshallen

Mandag 8. oktober kl. 16 – 17 


Vi har hovedfokus på lek med ballskape godt samhold og god lagånd

Ta med innesko og drikkeflaske.


Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss

2012: Margarete Vanderhill 909 44 643

2011: Britt Torunn Hove 952 81 351


VELKOMMENJ

Åpningstider Lommedalens IL i sommer

Postet av Lommedalens IL den 1. Jul 2018

Åpningstider Lommedalens IL i sommer

Marianne er på kontoret t.o.m. 13.7. I uke 29 og 30 kan alle utlegg sendes til Erik@lil.no for utbetaling. Det er ingen på kontoret i Varmestua i uke 29 og 30. 

Reidunn har ferie i uke 27, 28, 29, 30 og 31

Thomas har ferie i uke 27, 28, 29 og 30

Marianne har ferie i uke 29, 30 og 31

Erik har ferie i uke 27 og 28, 31 og 32. 

Vi i administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer.
U-GO kampanjen

Postet av Lommedalens IL den 16. Mai 2018


Hvordan kom du deg til trening i dag?

Idretten og kommunen starter en kampanje for å få oppmerksomhet om reisevaner til ungdommen. Målet med  U-Go til trening er å bidra til at flere kommer seg til og fra trening uten å bruke bil. Vi ønsker å bidra til at ungdom får reisevaner de kan ta med seg videre i livet.

Mange barn og unge kjøres til trening. Selv om vi får stadig flere el-biler på veiene er utslipp fra lette kjøretøy en stor kilde til direkte klimagassutslipp i Bærum.

Konkurransen er GRATIS for alle idrettslag i Bærum. Alle utøvere mellom 13 og 18 år kan være med. For mer informasjon og påmelding,  sjekk hjemmesiden her.  De ti idrettslagene i Bærum som klarer å samle flest poeng vinner fine premier!

Last ned infobrevet her og registrer deg!
G05 tok trippelseier i Vinterliga G13

Postet av Lommedalens IL den 9. Mai 2018

Lommedalens G2005 deltok i Vinterligaen for G13 med 3 stk 9-er lag.
Etter gruppespill og sluttspill, sto våre lag igjen med 1., 2. og 3. plass.

G05 har totalt 34 spillere i vår gruppe.
OPPSTART NYE LAG

Postet av Lommedalens IL den 8. Mai 2018

LIL basket starter opp to nye lag. Det er for gutter født i 2009 og 2010 og jenter født i 2010 og 2011. Det vil bli full oppstart høsten 2018. Men mange er veldig ivrige etter å komme i gang, så det blir noen få treninger også før sommerferien 2018.

Det er bare å møte opp! Ta gjerne med en venn/venninne! Man må ikke avtale noe på forhånd. Men det kan også være greit å ta kontakt med kontaktpersonen, så vi vet at dere kommer.

J10-11 starter opp mandag 7. mai og treningene er i gymsalen på Gullhaug skole mandager kl. 17.00-18.30. Kontaktperson: Liv Ranes, 97657057.

G09-10 starter opp onsdag 23. mai og treningene er i Lommedalshallen onsdager kl. 16.30-17.30. Kontaktperson: Mari Mørkved, 46620325.

Vel møtt!
Lommedalen OPP - Lørdag 26. mai 2018

Postet av Lommedalens IL den 2. Mai 2018


Lommedalens Idrettslag ønsker velkommen til


Lommedalen OPP - Lørdag 26. mai 2018

Dette er et familiearrangement der både store og små er hjertelig velkommen! Inviter gjerne familie og venner og bli med på å få Lommedalen i form!


Tidsskjema:

10:00    Avhenting av startnummer i varmestua i slalåmbakken. 
             Løperbrikkene er montert i startnumrene (konkurranseklasser).

 10:00    Salgsboder åpne i bakken og servering i varmestua

 10:45    Start trimklasse

 11:30    Fellesstart konkurranseklasse

 12:15    Fellesstart barneløp

 12:45    Premieutdeling til klassevinnere, topp 3 og trekkepremier


Klasser/Startkontingent:               

Barneløp  (500 m uten tidtaking):

Barn (0-7 år)       Kr.  30,-


Trimklasser 2200 m (uten tidtaking):

Barn/ungdom (8-18 år)   Kr.  50,-

Voksen (19 år og eldre)   Kr.  90,-


Konkurranseklasser 2200 m (med tidtaking):

Barn J/G 8-12 år               Kr. 100,-

Ungdom J/G 13-15 år      Kr. 150,-

Junior J/G 16-18 år          Kr. 200,-

Voksen K/M 19 år-49 år   Kr. 200,-

Voksen K/M 50 år og eldre Kr. 200,-


PÅMELDING: https://signup.eqtiming.no/?Ev...

Les mer om Lommedalen Opp og last ned innbydelsen her

Lommedalen Opp innbydelse
Torsdagsturer 2018

Postet av Lommedalens IL den 30. Apr 2018

De fleste turene er torsdager og starter kl: 17:00. Vi går 2-4 timer. Turene kan bli endret underveis, men ikke oppmøtestedet. Det tas pauser under veis så drikke og mat bør tas med. Staver kan brukes. Les mer om våre turer ved å laste ned programmet under.

Last ned programmet
J06 satt Lommedalen på håndballkartet i helgen

Postet av Lommedalens IL den 30. Apr 2018

I helgen deltok J06 på Quart Cup i Kristiansand.

Laget spilte 4 kamper mot lag fra Kristiansand, Rogaland og Kongsberg. Med godt forsvarsspill, vant jentene alle 4 kampene!

En super avslutning på sesongen!
Keeper-rekrutteringsdag 10.juni - Helsetbanen

Postet av Lommedalens IL den 27. Apr 2018

Keeper-rekrutteringsdag 10.juni på Helsetbanen.

Klubben ønsker å rekruttere flere spillere til keeperrollen på de yngre lagene. Derfor arrangerer vi en «keeper-rekrutteringsdag» søndag 10.juni fra kl 10:00 til kl 140:0 på Helsetbanen. Målgruppen er de som spiller 5’er og 7’er fotball (altså født 2006 og senere), først og fremst de som ikke allerede er «fast» keeper på et lag.

Det er mange lag på disse alderstrinnene som lar keeperrollen gå på rundgang, men det er en stor fordel at de som står i mål av og til har litt kjennskap til hva som er lurt å gjøre som keeper, f eks komme ut fra streken når en motspiller kommer alene mot keeper.

Samtidig ønsker vi å motivere flere til å utforske keeperrollen videre, f eks ved å komme på klubbens regulære keepertreninger. Vi håper å kunne bidra til at flere får øynene opp for at det er gøy å stå i mål.

Vi vil fokusere på en del sentrale elementer i keeperrollen, men vi skal gjøre det morsomt og mye lekbasert. Midtveis i økta tar vi en lunsjpause hvor vi serverer brødmat med pålegg i tillegg til frukt og drikke (mest juice). Lagstrenere er hjertelig velkomne til å være med (helt eller delvis) for å få et innblikk i hvordan de som skal stå i mål kan/bør trenes.

Tilbudet er gratis, men vi må ha en påmelding slik at vi kan lage lunsj, få inn instruktører ol. Påmelding sendes pr mail til Reidun Rake (reidunn@lil.no) med følgende informasjon;

 • Navn (på spiller)
 • Fødselsår
 • Mail-adresse foresatte
 • Telefonnummer foresatte
 • Eventuelle allergier (cølliaki, nøtteallergi, lactose el)

Har dere noen spørsmål, ta kontakt med Christian Hafstad (41361804) eller Per Engelsgaard (47387483)

Da håper vi å se mange lovende keeperemner på Helsetbanen 10.juni.
GOD PÅSKE !!

Postet av Lommedalens IL den 23. Mar 2018

Vi ønsker alle en riktig god påske!
Stabæk-Sparket i Lommedalen

Postet av Lommedalens IL den 23. Mar 2018

STABÆK-SPARKET

Stabæk fotball kommer på besøk til Lommedalen den 12.april. Her får du møte spillere og trenere fra Toppserien og Eliteserien som gir deg treningstips og inspirasjon.

Vi inviterer alle 8 - 13 år til en lærerik fotballkveld i Lommedalshallen.

Årsmøte 22.mars

Postet av Lommedalens IL den 14. Mar 2018

Vi minner om årsmøte, torsdag 22.mars kl.19:00 i klubblokalet i Lommedalshalen.


Dagsorden til årsmøtet i Lommedalens Idrettslag torsdag

22. mars 2018 kl. 19.00 i klubblokalet i Lommedalshallen   

Til behandling:   

 1. Godkjenne de stemmeberettigede.
 2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
 3. Velge dirigent, sekretær(er) samt 2 representanter til å underskrive protokollen.
 4. Behandle Lommedalens IL årsmelding 2017, herunder gruppenes årsmeldinger.
 5. Behandle Lommedalens IL regnskap 2017 i revidert stand.
 6. Behandle innkomne forslag og saker:
  Kommet inn 1 sak: Opprettelse av basistreningsgruppe.
 7. Vedta idrettslagets budsjett for 2018.
 8. Behandle prosjekt mandatet for Breddeidrett senteret.
 9. Behandle Lommedalens IL organisasjonsplan.
 10. Foreta følgende valg
  a) Leder og nestleder
  b) 2 styremedlemmer og 2 varamedlemmer
  c) Øvrige valg i henhold til årsmøtevedtatt organisasjonsplan jf. pkt. 10
  d) 1 revisor
  e) Årsmøtet gir styret fullmakt til å utnevne de som skal representere idrettslaget på tinget    eller organisasjoner idrettslaget er tilsluttet og gis fullmakt til å ta økonomiske beslutninger innenfor de budsjettrammer som ble vedtatt på årsmøtet.
  f) Valgkomite med leder og 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte.

Last også ned dagsorden her.

- Regnskap 2017 og årsrappport kan fåes tilsendt ved henvendelse til lil@lil.no
Påmelding LFA vår-sesong åpen!

Postet av Lommedalens IL den 14. Mar 2018


Påmeldingen til Lommedalen Fotballakademi er åpen!

Vi har endelig åpnet påmeldingen for vår-sesongen på LFA, og ønsker alle 2010-2005 gutter og jenter velkommen til den ekstra fotballtreningen etter skoletid. F.o.m april tilbyr vi treninger mandag, onsdag og fredag.

Vårsesong 2018 [ April - Juni ]

- Oppstart: 4. april frem til 22. juni
- Treningene vil foregå på Lommedalen Øvre KG.
- Treningsdager: Mandag, onsdag og fredag.
- Treningene vil starte 14:30 og avslutter kl 16:00. 
- Helligdager - Stengt: fredag 18.mai og mandag 21.mai.
- Åpent for deltakere født mellom 2010 - 2005. 
- NYHET! Ukens kaptein, månedens akademiker, spillernes uke.

- Utstyr: fotballsko, leggskinn og drikkeflaske. Kle dere også etter været.
- Gruppeinndeling: Inndeling av grupper blir dannet etter alder.
- Treningstema: pasninger, teknikk, avslutninger, overtallsspill og masse spill.

Påmeldingslink: 

https://www.superinvite.no/#/invitation/8ce1a43fb75e779c6b794ba4d255cf6d

Les mer om akademiets tilbud og hvordan hverdagene ser ut.
http://fotball.lil.no/p/16009/...
Fotballcamp - Sesongåpning 07.-08.april

Postet av Lommedalens IL den 26. Feb 2018


Velkommen til Lommedalen fotball Vår-camp

Lommedalen fotball inviterer til vår fotballcamp før fotballsesongen starter for fullt.


- Vi inviterer alle fotballspillere født 2010 - 2003.

- Campen foregår lørdag og søndag, 07.-08.april på Lommedalen kunstgress Øvre.

- En camp som tilbyr opplegg til både keepere og utespillere.

- Tilbyr lunsj begge dager til deltakerne.

- Avslutter med konkurranser med kule premier, søndag 2.økt.


LØRDAG OG SØNDAG

2010 - 2007:
1.økt - 09:00 - 10:15
Lunsj - 10:15 - 11:00
2.økt - 11:00 - 12:15

2006 - 2003:
1.økt - 12:45 - 14:00
Lunsj - 14:00 - 14:45
2.økt - 14:45 - 16:00


Påmeldingslink: 

https://www.superinvite.no/#/invitation/7d97667a3e056acab9aaf653807b4a03

Påmeldingsavgift: 795,-
Påmeldingsfrist: 05.april
Årsmøtet 2018

Postet av Lommedalens IL den 20. Feb 2018


Årsmøtet 2018 i Lommedalens Idrettslag 

avholdes 

torsdag 22. mars kl. 19.00 i klubblokalet i Lommedalshallen 

Til behandling: 

 1. Godkjenne de stemmeberettigede.
 2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
 3. Velge dirigent, sekretær(er) samt 2 representanter til å underskrive protokollen.
 4. Behandle Lommedalens IL årsmelding 2017, herunder gruppenes årsmeldinger.
 5. Behandle Lommedalens IL regnskap 2017 i revidert stand.
 6. Behandle innkomne forslag og saker.
 7. Fastsette medlemskontingent for 2019.
 8. Vedta idrettslagets budsjett for 2018.
 9. Behandle prosjekt mandatet for Breddeidrett senteret.
 10. Behandle Lommedalens IL organisasjonsplan.
 11. Foreta følgende valg

a)     Leder og nestleder

b)     2 styremedlemmer og 2 varamedlemmer

c)     Øvrige valg i henhold til årsmøtevedtatt organisasjonsplan jf. pkt. 10

d)     1 revisor

e)     Årsmøtet gir styret fullmakt til å utnevne de som skal representere idrettslaget på tinget eller organisasjoner idrettslaget er tilsluttet og gis fullmakt til å ta økonomiske beslutninger innenfor de budsjettrammer som ble vedtatt på årsmøtet.

f)       Valgkomite med leder og 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte.
 

Forslag som ønskes behandlet på Årsmøtet, må være hovedstyret i hende senest

tirsdag 6. mars. Alle innkommende saker vil bli lagt ut på vår nettside.

Med vennlig hilsen

LILs Hovedstyre 

Tine Fotballskole 2018

Postet av Lommedalens IL den 16. Feb 2018


Påmeldingen er åpen!

Tine Fotballskole har endelig åpnet påmeldingen, og ønsker alle barn som vil delta på årets morsomste fotballskole om å melde seg på.

Hvert år tilbyr Lommedalens Idrettslag fotballskole i samarbeid med Tine til barn fra alderen 6 til 12 år. Fotballskolen kan tilby engasjerte og kompetente gutte,- og jente trenere som har med seg erfaring fra fotballbanen og trenerkurs. Lommedalens fotballskole tilbyr to fotballskoler i løpet av året.

Les mer om Fotballskolen og meld deg på inne på vår egen side: http://fotball.lil.no/p/16716/...


Vi gleder oss!!
Samarbeidspartnere

Postet av Lommedalens IL den 12. Feb 2018

Lommedalens Idrettslag samarbeidsavtale

Lommedalens Idrettslag ønsker å informere alle våre medlemmer om våre samarbeidspartnere, og hva dere kan få ut av disse avtalene.

Besøk http://www.lil.no/p/29745/samarbeidsavtaler og finn ut mer om våre avtaler.
LYST TIL Å BLI MED PÅ FOTBALLGRUPPAS OL-QUIZ?

Postet av Lommedalens IL den 6. Feb 2018

BLI MED PÅ FOTBALLGRUPPAS OL-QUIZ!

Fotball har blitt helårsidrett så selvom det er et vinter-OL som starter førstkommende fredag, så kjører fotballgruppa nå på med last minute OL-quiz.

Det er ja/nei spørsmål, og som i alle andre tippekonkurranser er det mest flaks og magefølelse som teller, ikke kunnskap! Det vil ta 2 min å fylle ut, og vi håper derfor så mange som mulig deltar. Distribuer dette gjerne også videre til kjente og familie i og utenfor Lommedalen/Bærums Verk.

Det koster 250kr pr "kupong" som fylles ut, og dere kan sende inn så mange dere vil. 150kr går direkte til fotballgruppas arbeid for barn og ungdom i klubben, resten går til vinneren av quizen.

Tørre fakta:

1. Fyll ut dine svar i kolonne D i vedlagte excelark
2. Send dette til kjetil.roine@gmail.com med overskrift "OL 2018"
3. Betal 250kr på Vipps til #59706 (LIL fotball bredde) og skriv navn på deltaker
4. Svarfrist: torsdag 8.2 kl 2400 (dvs før start på første øvelse)
5. Del med andre du tror har interesse av dette

LAST NED FILEN HER!
Lommedalens Idrettslag er 115 år

Postet av Lommedalens IL den 1. Feb 2018


Den 01.02.1903 ble Lommedalens IL stiftet.

Det er i dag 115 år siden.

Vi gratulerer oss selv med dagen, og alle andre medlemmer!

HURRA FOR LOMMEDALEN!

Rekruttere nye medlemmer – bli med å drive utviklingen i idrettslaget vårt

Postet av Lommedalens IL den 30. Jan 2018


LIL Hovedstyre skal rekruttere nye medlemmer – bli med å drive utviklingen i idrettslaget vårt

Idrettslaget er limet i lokalsamfunnet vårt. Her får 2 200 barn og unge oppleve trening, samhold og idrettsglede mens ca 200 engasjerte trenere og lagledere bruker av sin tid for å skape gode idrettslige og sosiale rammer for utøverne. LIL tilbyr aktivitet i grupper for blant annet håndball, fotball, basket, langrenn, alpin & freeski, hopp, tennis og Damegruppa.  Vi forvalter store ressurser i anleggene våre, blant annet Skiheisen, Lommedalshallen og 3 kunstgressbaner.

Gruppene er selvgående med egne styrer og ulike verv. I LIL er vi også heldige og har en dedikert administrasjon som håndterer daglig drift på utmerket vis. Hovedstyrets oppgave er å følge opp virksomheten i gruppene og drive ulike prosjekter i samarbeid med administrasjon og grupper. Ikke minst skal styret legge og implementere en god strategi, sette klare målsettinger og utvikle en god kultur, slik at LIL kan fortsette å vokse og bli en enda sterkere positiv aktør i lokalmiljøet vårt.

Styrets overordnede oppgave er å gjennomføre virksomhetsidéen: Livslang idrettsglede for alle i et inspirerende, inkluderende og trygt miljø i naturlige omgivelser!

Arbeidet tuftes på LIL sine verdier: Glede – Fellesskap – Naturlighet – Allsidighet

Hovedstyret velges av Årsmøtet den 22.3.2018.

Nå har du muligheten til å være med! For 2018-2019 har vi kontinuitet i de fleste posisjoner men det skal velges minimum 2 nye varamedlemmer.

I styret er det behov for mange ulike typer kompetanse. Har du bakgrunn fra økonomi, salg, ingeniørfaglige yrker, prosjektledelse, idrett, arbeid med barn & unge eller annen relevant erfaring, så er du velkommen som kandidat. Det viktigste er et ønske om å engasjere seg i å skape de beste rammebetingelser for at både barn, unge og voksne skal ønske å være aktive deltakere i Lommedalens Idrettslag.

Det avholdes ca 1 månedlig styremøte og arbeid med ulike prosjekter gjøres løpende. For å engasjere seg i styrets arbeid får man tilbake massevis av erfaring fra tverrfaglig arbeid, et stort nettverk innenfor idretten, cv-byggende verv og ikke minst gleden av å bidra for Lommedalens barn og unge.

Har du spørsmål om hva det innebærer å ta styreverv så kan du gjerne kontakte noen av de følgende:

Snorre Eide, Styreleder, tlf 95773263, snorre@lil.no

Ole Reistad, Nestleder, tlf 93266908, ole.reistad@ife.no

Marianne Fjelberg, Daglig Leder LIL, tlf 473 27200, marianne.fjelberg@lil.no

Ta kontakt med en av oss i valgkomitéen for å melde din interesse så raskt som mulig, og senest innen 1.3. 

Siri Eng, tlf 915 19681, siri.eng@santamaria.no

Randi Kleven, tlf 917 98944, rgkleven@gmail.com

Mona Martinsen, tlf 918 60326, mom.home@online.no

Ønsker du heller å engasjere deg direkte i en av gruppene så er det også her behov for flinke og engasjerte folk i styrene som har lyst til å være med å legge til rette for at utøverne får et best mulig sportslig og sosialt tilbud. Ta kontakt med gruppelederne. Se kontaktinfo under fanen «hvem er hva» på Lil.no
Invitasjon til Bertel O. Steen Cup 2018

Postet av Lommedalens IL den 4. Jan 2018

Lommedalen Alpin og Freeski i samarbeid med sponsorer har gleden av å invitere utøvere fra 6 til 18 år til vår tradisjonsrike StorslalåmCup i

Krydsbyløypa, LommedalenPåmelding og betaling kr. 140,- gjøres på www.minidrett.no.

Ta med bekreftelse på innbetalt startkontingent. Ikke forhåndsbetalt startkontingent faktureres med kr 200,-. Etteranmelding kan gjøres i bakken renndagen (før hhv.kl 09:15 og 12.45) og koster kr. 200,-.

Premieutdeling umiddelbart etter at hver klasse er avsluttet (eldste klassene først i klassene 11 år og eldre). I tillegg premieres sammenlagtvinner i klassene fra 11 år og eldre etter tredje renn i Bertel O. Steen Cup 10. mars. Beste plassering i 2 renn teller som sammenlagtresultat.

Rennkort selges i bunn av barnebakken.

Deltakende klubber må påregne å stille som portvakter. Det vil ikke være portvakter i de yngste klassene

Fremmøte i god tid før rennstart, og senest 1 time før start.