Opptak ungdoms- og foreldrewebinar

Postet av Lommedalens IL den 23. Apr 2024

Webinaret er tilpasset ungdom fra 15 år og oppover, og deres foresatte. Du får innsikt i styrketrening for ungdom og kroppspress i sosiale medier, kunnskap om idrettsernæring og inspirasjon til å skape balanse i en hverdag med stress og forventinger. https://sunnidrett.no/ungdoms-og-foreldrewebinar/

Minner om årsmøtet 23. april

Postet av Lommedalens IL den 16. Apr 2024

Vi minner om årsmøtet i Lommedalen IL tirsdag 23. april 2024 kl 19 i Varmestua


Årsmøtedokumenter finner du her: Sakspapirer årsmøte 23.04.2024.pdf 


Vi forutsetter at de som ønsker sakspapirer på årsmøtet medbringer egen print. 
Innkalling til årsmøte i Lommedalen IL

Postet av Lommedalens IL den 19. Mar 2024

Lommedalen Idrettslag ønsker deg velkommen til Årsmøtet 2024. 


Møtet avholdes tirsdag 23. april kl. 19.00 i Varmestua, Lommedalen skisenter


Se hele innkallingen her: Innkalling årsmøte 23.04.pdf
ÅRSMØTET UTSATT

Postet av Lommedalens IL den 12. Mar 2024

Årsmøtet 19.mars er utsatt på bakgrunn av at hovedstyret ønsket en ny gjennomgang av budsjettet for 2024.

Vi kommer tilbake med ny dato.

 

Ole Reistad

Styreleder Lommedalen IL
NY VISUELL PROFIL!

Postet av Lommedalens IL den 8. Mar 2024

Idrettslaget har over tid jobbet med en visuell profilendring. Bakgrunnen for dette er at idrettslaget har et ønske om en tydeligere felles profil hva gjelder navn, farge og logo. Vi har fått god hjelp fra merkevarebyrået Grid branding som har dypdykket i idrettslagets historie. Ut ifra dette har Grid kommet med en anbefaling om endring av navn fra Lommedalens IL til Lommedalen IL, samt at de har utarbeidet en ny logo hvor de henter tilbake våpenskjoldet fra den originale logoen. Fargebruken konsolideres rundt fargene gult og svart.

 

Ekstraordinært årsmøte ble avholdt 17. januar 2024, og her ble forslaget om navneendring og ny logo lagt frem. Forslaget lyder slik:

 

«Lommedalens IL endrer profil, dvs navn og logo. Forslaget er at navnet på idrettslaget endres fra Lommedalens IL til Lommedalen IL. Dernest at for logo returnerer idrettslaget til våpenskjoldet med en stilisert L som symbol. Fargebruken konsolideres rundt fargene gult og svart for logoen, for øvrig som klubbens hovedfarger. Navnet Lommedalen IL, den foreslåtte logoen med våpenskjold og stilisert L og fargene gult og svart er idrettslagets grunnleggende og foretrukne uttrykk. Hovedstyret anerkjenner at det er en sterk identitet knyttet til eksisterende navn og farger som brukes av idrettslagets grupper. Hovedstyrets forslag er derfor at logo implementeres i alle grupper, mens navn og farger implementeres som i dag for de ulike grupper, dvs enten alene eller i en konstellasjon med andre navn og farger slik disse allerede er i bruk.»

 

Forsalget ble enstemmig godkjent.

 

Alle idrettslagets grupper vil ta i bruk ny logo. Fotballgruppen og basketgruppen vil bruke gule hjemmedrakter. Håndballgruppen vil fortsette med blå hjemmedrakter, men vil bytte ut sine hvite bortedrakter til gule. Navnet til håndballgruppen, Vestre Bærum Lommedalen IL, vil bestå.