Gi panten til et LIL prosjekt/tilbud

Postet av Lommedalens IL den 30. Jan 2019

Hvilket prosjekt/tilbud skal idrettslagets flaskepant gå til?

Hver tredje måned vil vi gi våre medlemmer og engasjerte følgere muligheten til å bestemme hvor pante-pengene går hen. Vi kommer med tre forskjellige prosjekter/tilbud som vi ønsker å fremme, så det er opp til dere å bestemme hvilket prosjekt/tilbud. 


Februar - April 

1. Nye snøkanoner 

2. Undervarme

3. Åpen hall

Gå inn å gi din stemme her:
http://etc.ch/ztPD

Hvem har flest stemmer?
https://directpoll.com/r?XDbzPBd3ixYqg8aXsI8eeJIPHSLndsGvLua0BpIrP

______________________________________________________________________________________________________ 

Bakgrunnsinformasjon om våre prosjekter/tilbud

Nye snøkanoner 

Lommedalen Skisenter har i lengre tid arbeidet med planer for nytt snøproduksjonsanlegg i bakken. Dette blir nå en realitet.
Skisenteret ønsker å investere i flere lanser(snøkanoner) i midten av bakken, for at snøproduksjonen skal gå raskere og mer effektivt, slik at skisenteret får åpnet hele bakken tidligst mulig. 

Undervarme til nytt kunstgressbanen

I 2019 skal vi bytte ut kunstgresset på Nedre kunstgressbane på Lommedalen. Nytt kunstgress her betyr enormt mye for klubben og gjør at alle kamper og treninger i regi av Lommedalen vil spilles på kunstgressbaner. Ifm. legging av nytt kunstgress legger vi varmerør slik at også kan få en kunstgressbane med undervarme.

Åpen Hall

Får å utvide vårt samfunnsengasjement vil idrettslaget prøve med "Åpen hall" på fredager. og i den forbindelse trenger vi penger for å kjøpe inn diverse utstyr. Hallen deles inn i 3, så her tenker vi at aktivitetene kan være så mangt, som f.eks, fotball, basket, klatring, innebandy, håndball, volleyball, badminton, m.m. Mer informasjon om dette tilbudet vil komme ut senere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.