Påmelding til skirenn

Min idrett


Vi ønsker å legge til rette for at medlemmene våre deltar på skirenn.

Slik gjør du for å melde deg på skirenn:

 1. Påmelding til skirenn gjøres via Skiforbundets terminliste .
 2. Velg skirennet du vil melde deg på. Her finner du informasjon om rennet ved å klikke på det aktuelle skirennet. Her er også lenke til påmelding.
 3. Klikk på lenken til "Påmelding". Du blir da linket til nettsiden http://minidrett.no og må logge inn med eget brukernavn og passord. Har du ikke brukerprofil så klikk på "Ny bruker" før du går videre. Hvert barn må ha egen profil.
 4. NB! Ved stafetter gjelder annen løsning og du melder du deg på til via facebooksiden til din gruppe i Lommedalen.
 5. Inne i Min idrett velger du rennet du vil melde på . Velg "deltaker", oppgi brikkenummer (egen brikke) for de over 11 år, velg "idrettslag" og "klasse" samt "øvelse". Klikk blå knapp "Legg til påmelding".
 6. Gå til handlekurv og bekreft påmeldingen.
 7. Meld deg på innen påmeldingsfristen! Påmelding etter fristens utløp fører til dobbel startkontingent.
 8. Skal du likevel ikke stille til start? Meld deg av før påmeldingsfristen går ut. Har du meldt deg på et renn uten å stille til start, må du betale startkontingenten.
 9. På renndagen henter gjerne førstemann til arenaen ut alle startnummer fra rennkontoret siden det som regel er klubbvis henting av startnummer. Lommedalen langrenn har samlingssted med flagg på de fleste renn i kretsen.
 10. Alle må sjekke startlister på arrangørens hjemmesider for å være sikre på eksakt starttidspunkt. Det er foreldres ansvar at løpere stiller til start i tide.
 11. NB: For renn med forhåndsbetaling man melde seg på tidlig dersom man skal velge «Jeg betaler selv». Velger man «Klubben betaler» så vil den gå gjennom en løsning der klubben må forhåndsbetale alle påmeldingene og betale en og en. Dette tar tid og du vil ikke være påmeldt dersom betaling ikke er utført.
 12. Klubben dekker påmelding til Lommedalsrennet og stafetter, mens andre rennpåmeldinger betales av hver enkelt.


Emit-brikke: Norges skiforbund har innført et system hvor det antas at alle fra 11-årsklassen har egen tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker. Når man melder seg på renn gjennom Min Idrett, kommer det opp et felt for utfylling av brikkenummer. Brikkenummeret blir lagret i systemet og kommer automatisk opp ved senere påmeldinger.

Brikke kjøpes i Emit Web-shop (http://www.emit.no). Pris kr. 725,- inkl.mva

Mer om tidtakerbrikker finner du her.

Se http://www.skiforbundet.no/langrenn/regler-og-retn..., herunder rennreglement, aldersklasser og informasjon om skilisens.