Påmelding til skirenn

Min idrett

Vi ønsker å legge til rette for at medlemmene våre deltar på skirenn.

Slik gjør du for å melde deg på skirenn:

  1. Påmelding til skirenn gjøres via Idrettsglede for alle. Arrangementsverktøyet for idretten | iSonen Isonen er linket til fra terminlista: Terminliste (inkl. turrenn) (skiforbundet.no)
  2. NB! Ved stafetter gjelder annen løsning og du melder du deg på til via spond-invitasjon i din gruppe. Trener/lagleder melder lag til Grete i god tid innen påmeldingsfrist.
  3. Stafetter og Lommedalsrennet dekkes automatisk av klubben. Det kan søkes om refusjon av opp til 10 renn per sesong, ved å sende kvitteringer til Lena
  4. Meld deg på innen påmeldingsfristen! Påmelding etter fristens utløp fører til dobbel startkontingent og det gis ikke refusjon for startkontingent til etteranmelding. 
  5. Skal du likevel ikke stille til start? Meld deg av før påmeldingsfristen går ut. Har du meldt deg på et renn uten å stille til start, gis det heller ikke refusjon.
  6. Alle må sjekke startlister på arrangørens hjemmesider for å være sikre på eksakt starttidspunkt. Det er foreldres ansvar at løpere stiller til start i tide.

Emit-brikke: Norges skiforbund har innført et system hvor det antas at alle fra og med 11-årsklassen har egen tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker. Brikkenummer lagres i mIn idrett og kommer automatisk opp i isonen ved senere påmeldinger.

Brikke kjøpes i Emit Web-shop (http://www.emit.no). Pris kr. 725,- inkl.mva

Mer om tidtakerbrikker: Viktig registrering av tidtakerbrikker (skiforbundet.no)

Se http://www.skiforbundet.no/langrenn/regler-og-retn..., herunder rennreglement, aldersklasser og informasjon om skilisens.