Lommedalen langrenn - klubben i vekst i området

Er du glad i å gå på ski? Da er Lommedalens langrennsgruppe noe for deg! Trening med oss gir deg allsidig aktivitet, vi legger stor vekt på det sosiale, at det skal være gøy og at det skal være god kvalitet på treningene. I langrennsgruppa har vi gode trenere og treningsopplegg for aldersgruppene:


Gruppe 2011-2012
Gruppe 2010
Gruppe 2009
Gruppe 2008
Gruppe 2007
Gruppe 2006
Gruppe 2005
Gruppe 2003-2004
Team Vestmarka 17-20 år (junior)

De yngste gruppene har trening en gang i uken fra etter høstferien og så lenge det er mulig å gå på ski i mars/april. De eldre gruppene har flere treninger i uken. Vi har så mange utøvere at vi kan beholde egne grupper for årsklassene lenge. Det gir bedre kontinuitet på trenersiden og det gir tryggere rammer for barna.

Lommedalen langrenn har ca 180 aktive utøvere og legger stor vekt på å ha det gøy sammen. Vi har derfor flere sosiale arrangementer i løpet av året for både utøvere og foreldre.

Bli med i langrennsgruppa og bidra til fortsatt utvikling av langrennsmiljøet i området. Vi har medlemmer fra alle skolene i området; Gullhaug skole, Anna Kreftings skole og Lommedalen skole, og Mølladammen skole for ungdomstrinnet.Levert av IdrettenOnline