Lommedalens IL - Langrenn

Lommedalens IL - Langrenn

Nytt klubbtøy fra Swix - web-shopen er åpen til 12. november 2014

Postet av Lommedalens IL - Langrenn den 25. Jul 2015
Gikk du glipp av bestillingsfristen 30 oktober . Ikke fortvil, nettbutikken er nå åpen igjen frem til midnatt 12 november.
Swix er også i år samarbeidspartner på skibekledning for Lommedalen Langrenn. Vi bestiller via Web-shop. Disse klærne produseres eksklusivt for deg etter din bestilling. Du betaler direkte i web-butikken.

Lommedalen sin nettbutikk for klubbtøy er åpen til midnatt den 12. november 2014. Etterbestillinger vil ikke være mulig etter gitt stengefrist. Varene leveres til Bull Ski & Kajakk Sandvika AS 6-7 uker etter at nettbutikken stenges. Forventet levering i januar.
Bruk prosjektnavn og passord som står nedenfor.


Link til web-shop og mer info finner du her:


Dere finner størrelsestabeller inne på web-shop'en. NB: klærne er små i størrelsen, bestill en størrelse større enn dere pleier å bruke. Det er ikke mulig å bytte klærne etter bestilling. Opplysninger om kolleksjonen:

 • Overtrekksdress (jakke + bukse) er av type Swix Star X i Microfiber som passer høst-vinter-vår. Finnes i både junior , dame og herre modell.
 • Overtrekksdess (jakk+bukse) finnes også i type med materiale Misson som er en litt varmere dress. Denne passer kun for vinterbruk og for de som ikke er de mest aktive. Denne finnes også i junior, dame og herremodell.
 • Vest er av type Swix softshell som holder godt på varmen når det er kaldt. Finnes i både junior , dame og herre modell
 • Racingdress (2-delt) av type Swix Nordic Crazy X finnes i unisex- og juniorstørrelser.
 • Vi har 2 typer racingdesign. En sort/gul som passer for alle og en turkis/hvit for jenter.
 • Skilue finnes i to tykkelser: Lycra er svært tynn (tilsv. konkurranselue). og Roubaix som er litt tykkere, anbefales til vanlig trening.
 • Pannebånd er omtrent som Roubaix.
 • Husk at man kan bestille ulike størrelser i jakke og bukse, alt etter eget behov.
 • Se design på egen link når du har logget deg inn.
 • Info om design LIL-skibekledning og fremgangsmåte web ligger her: Nettbutikk LIL design 2014
 • Info om design Racingdress dame og fremgangsmåte web ligger her: Nettbutikk LIL design Race X turkis 2014
Fremgangsmåte web-shop:

Gå til følgende link: http://teamservice.original.no

 1. Gå ned til feltet "Avtalekunde- logg inn".
 2. Logg inn med :
  Prosjektnavn: lommedalen og
  Prosjektpassord: lommedalen2014
  (NB: bruk små bokstaver)
  klikk i rute for akseptere betingelser og klikk på "logg inn". Du kommer nå inn i nettbutikken.
 3. For å se på Lommedalen-design, klikk på rød link "Se din design her >>", her ligger pdf-bilde av LIL-tøyet slik det vil bli (du velger ikke hva du skal kjøpe her, bare ser på design. Klikk på bildet for å forstørre - lukk denne fil før du går videre)
 4. Gå tilbake til hovedsiden og finn produkt du ønsker å kjøpe her - og klikk i rute i filterfeltet for ønsket plagg eller klikk på bildet under filterfeltet for å se produktet mer detaljert.
  NB: bildene av produktene her er vist med tilfeldig standarddesign. Dette betyr ikke noe - du får Lommedalen-design ved bestilling.
 5. Husk at Microfiber er vår standardmodell og at Mission er den varme typen. Det finnes JR og dame og herremodell av de fleste plagg.
 6. Du får nå beskjed "Du må registrere deg som kunde for å kunne handle. Gå til Mine sider for å lage din egen brukerkonto". Følg link til "Mine sider" og registrer dine personlige opplysninger (registreres kun en gang). Du får eget førstegangspassord tilsendt på mail, kan endre til selvvalgt passord. Ved senere kjøp må du gå til samme link for å logge inn på din personlige side med mail og passord.
 7. Du kommer deretter tilbake til siden der du velger produkt og må velge igjen. Inne på produktet finner du evt link til størrelsesguide. Velg størrelse og antall og trykk "Kjøp". Varen legges i handlekurv.
 8. For å fortsette å handle flere produkter velg i venstre meny "Ski" under "Dine produkter", da kommer produktsortimentet opp.
 9. Deretter "Til kassen" etc som i vanlig nettbutikk. Dere betaler med Klarna Faktura (får faktura tilsendt) eller kredittkort og får ordrebekreftelse på mail. Det ligger standard valg inn med "Servicepakke", dvs alt tøy leveres til Bull Ski & Kajakk i Sandvika (Lommedalen står med feil adresse, se bort fra det). Dere henter selv tøyet på Bull, info kommer når tøyet kan hentes. Dere skriver ikke noe i rabatt-kode, oppgitte priser er allerede rabattert.
 10. Dersom du ønsker kjøpe RACINGDRESS CRAZY X TURKIS DAMEMODELL så må du logge deg inn i nettbutikken med annet passord, dette er: Logg inn med : Prosjektnavn: lommedalen og Prosjektpassord: lommedalenrace (NB: bruk små bokstaver)

Ta kontakt med styret i langrennsgruppa dersom du lurer på noe:
Telefon 918 01 392, kmt@ferd.no0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline