Lommedalens IL - Langrenn

Lommedalens IL - Langrenn

Takk for en flott sesong!

Postet av Lommedalens IL - Langrenn den 4. Apr 2017

Mandag 3. april var det sesongavslutning for langrennsgruppa i Lommedalen kirke.

Som vanlig var det først oppsummering av sesongen og premieutdeling til 112 deltakere fra klubbmesterskapet. Etterpå ble det pizza.

Knut Tolo takket for seg etter syv år som leder av langrennsgruppa, og leverte stafettpinnen videre til Lars Myhrum og resten av styret. En lang applaus og stor takk til Knut for den fantastiske jobben han har gjort for langrenn i Lommedalen!

Styret vil også få takke alle som stiller opp frivillig som trenere og foreldrekontakter! Dere gjør en formidabel innsats for barna! Håper dere har lyst til å være med neste sesong også!

Snøen kom sent denne sesongen, men heldigvis kom minusgradene tidsnok til at vi fikk produsert nok snø til å arrangere Lommedalsrennet 7. januar med 1130 deltakere. I løpet av sesongen har det også vært treningssamling til Løvlia og nok en super familiesamling. Denne gangen på SAS Radiosson i Trysil. 170 fornøyde voksne og barn deltok og vi har allerede bestilt plass på samme hotell for samlingen i 2017. Hold av helgen 24.-26. november.

Vi håper å se alle "gamle" og mange nye utøvere neste sesong. Følg med i Facebook-gruppene for informasjon om treninger.

Takk igjen for en fin sesong!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline