Velkommen til langrennstrening

Vil du starte med langrenn i 

Lommedalen IL?

Lommedalen Langrenn ønsker nye og “gamle” utøvere velkommen til ny sesong.

De yngste gruppene starter etter høstferien, og i år ønsker vi også velkommen til 2016-kullet. Velkommen skal dere være!

NÅR? onsdag12/9-2022, kl. 18.00

HVOR? Eineåsen skistadion, Gullhaug


Vi har mange ivrige barn, og Lommedalen Langrenn har kompetente trenere, som har fokus på lekpregede aktiviteter og godt sosialt miljø, for å utvikle god skiteknikk og varig skiglede.

God teknikk er fundamentet for videre mestring!

På Eineåsen skistadion har vi flotte forhold for trening året rundt, med kunstsnøanlegg, lysløype og skileik-område.

 

Bli med da vel! Har du spørsmål?

Følg oss på FB eller send mail til karianv@online.no.  

 

 

Følg oss på facebook-gruppen `Lommedalen langrenn`

  
   

Flest mulig, lengst mulig, best mulig!

────

Aktivitet og lek

────

Teknikk

────

Godt miljø med sosialt fokus

────

Klubb i sterk vekst

Lommedalen Langrenn

140 utøvere og 40 trenere

Treninger på Eineåsen skistadion (Sukkertoppen) onsdager kl. 18.00 fra uke 41

MEDLEM

Møt opp - bli med på trening og prøv tilbudet før du blir medlem

 Aktivitet hele året - tilpasset årsklassene
Vi legger opp til aktivitet hele året, tilpasset for årsklassene slik at utøverne kan drive med flere idretter. På ski og barmarkstrening trener alle grupper på Gullhaug/Eineåsen i lysløypa. Frem til snøen kommer er det barmarkstrening, og vi benytter også gymsalen på Mølladammen til innetrening. De yngste gruppene starter med ordinære treninger etter høstferien. Vi bruker rulleski tidlig - for yngre årsklasser
Vi introduserer rulleski tidlig. Vi arrangerer nærsamlinger på tvers av årsklassene / treningsgruppene. For de yngste gruppene bruker vi rulleskibanen og området på Rud (i Bærum Idrettspark). Vi har mange par med låneski så det er ikke behov for å kjøpe rulleski med en gang.

Vi anbefaler at dere kjøper et eget par (junior skøyteski) når barnet er i 10-11 år. Vi bruker skicross, bandy, og andre aktiviteter for at barna skal bli trygge på rulleski og få god teknikk.


Utstyr på treningene
Generelt er utstyr på treningene passende treningstøy (etter sted og temperatur), refleksvest og vannflaske. Alle utøvere får Lommedalen langrenn-refleksvest. Når de startet i 13-års-gruppen får de en fin refleksvest med glidelås.

 

Informasjon til foreldre

Hovedkanalen for informasjon fra trener til foreldre og utøvere er på Facebook. Her vil all løpende informasjon om treninger bli lagt ut. Vi bruker gruppen Lommedalen langrenn på Facebook som hovedkanal til alle medlemmer. Be om å bli medlem der! I tillegg benytter de enkelte treningsgruppene Spond for informasjon og påmeldinger.


Bistand fra foreldre

 Selve treningen skjer med egne trenere, men foreldre må gjerne være med :-) Foreldrene hjelper barna med smøring og påkledning. Foreldrene er også viktige for å skape et godt miljø i langrennsgruppa.

Trenerne deltar ikke alltid på skirenn, så da må også foreldrene bistå barna. Lommedalen langrenn markerer samlingssted for våre utøvere med LIL-flagg (og på en del renn telt) hvor det blir gitt smøretips, og på enkelte renn også smørehjelp.

I likhet med andre lag og klubber er aktivitetene i Lommedalen Langrenn basert på frivillig innsats. Vi trenger hjelp av foreldre for å kunne gjennomføre klubbens arrangementer. Vi tror faktisk at vi har de mest engasjerte foreldrene! Det er et stort engasjement for å støtte og hjelpe til på treninger og arrangementer.

Velkommen til ekte skiglede for liten og stor :-)