A-lag: Lommedalen 4 - 0 Hasle-Løren

Postet av Lommedalens IL den 26. Sep 2016

Lommedalen 4 - 0 Hasle-Løren (Lommedalen Idrettspark, KG Øvre)

17 min: 1-0 Bo Randers
81 min: 2-0 Thomas Larsen

83 min: 3-0 Endre Lübeck
90 min: 4-0 Erik Benjaminsen

Kampen mot Hasle-Løren var en kamp Lommedalen måtte vinne for å ha en sjans til å følge med topp 4 i avdelingen deres. Etter 17 minutter stanger Bo Randers inn 1-0 på en corner. Lommedalen kom til flere store sjanser, men det stod 1-0 til hjemmelaget til pause.

I 2. omgang fikk begge lag en scoring annullert, og kampen lå og vippet med flere sjanser til begge lag, men det var fortsatt Lommedalen som hadde nogen lunde kontroll på kampen. Kampen så ut til å ende med 1-0 til Lommedalen, men etter en corner til hjemmelaget får Thomas Larsen headet ballen i mål. Rett etter scoringen foretar hjemmelaget et bytte. Inn kommer Endre Lübeck, som har vært skadet nesten over 2 sesonger. Han bruker bare 2 minutter før han setter ballen kontrollert bak keeperen etter et fint angrep fra Lommedalen. 3-0 står det til Lommedalen gjør nok et bytte. To debutanter kommer inn for Lommedalen. William Hartmann (født 2000) og Martin Berger (født 1999) får sine første minutter på senior nivå, og viser at det gror godt i den yngre avdelingen i Lommedalen. Erik Benjaminsen setter inn hjemmelagets fjerde mål etter et innlegg der han får står helt alene på bakre stolpe.

Kampen ender 4-0 til Lommedalen, der vi kan se tilbake til mye god fotball og ekstra moro med to unge debutanter og et etterlengtet comeback. Lommedalen står nå med bare et tap i løpet av høstsesongen, og har fortsatt en mulighet til å klare en topp 4 plassering.

Dagens to debutanter var Martin Berger (til høyre) og William Hartmann (venstre).
Og et etterlengtet comeback fra Endre Lübeck (midten).