Velkommen til langrennstrening
Langrennsgruppa i Lommedalens IL ønsker nye og gamle medlemmer i alderen 6-16 år velkommen til langrennstrening.

Alle grupper trener ute på Gullhaug/Sukkertoppen. Frem til snøen kommer er det barmarkstrening. De eldste gruppene har noen treninger på rulleski. Noen grupper har også noen treninger i gymsalen på Mølladammen eller Gullhaug skole. Utstyr på treningene er passende treningstøy (etter sted og temperatur), refleksvest (hvis utendørs) og vannflaske.


Hovedkanalen for informasjon fra trener til foreldre og utøvere er på Facebook. Her vil all løpende informasjon om treninger bli lagt ut. Du finner navn på Facebook-gruppene ved å gå inn på siden Våre treningsgrupper og velge aktuell gruppe.


Bistand fra foreldre
Selve treningen skjer med egne trenere, men foreldre må gjerne være med :-) Foreldrene hjelper barna med smøring og påkledning. Foreldrene er også viktige for å skape et godt miljø i langrennsgruppa. 

Trenerne deltar normalt ikke på skirenn, slik at her må foreldrene bistå barna selv på egen hånd, samt besørge påmelding for egne barn via minidrett.no.

I likhet med andre lag og klubber er aktivitetene i Lommedalen Langrenn basert på frivillig innsats. Vi trenger hjelp av foreldre for å kunne gjennomføre klubbens rennarrangementer. Det er også åpent for deltakelse i styret og verv. 


Velkommen til ekte skiglede for liten og stor :-)

Levert av IdrettenOnline