6-løperen

Postet av Lommedalens IL - Langrenn den 18. Jan 2017

Vinteren er her og det er tid for 6-løper/Telenor karusellen på ski igjen. Neste og siste renn er onsdag 15. februar kl 18.00. Rennet er i friteknikk/skøyting.

Følg 6-løper'n på Facebook. Der finner du enkelt all informasjon om rennene; https://www.facebook.com/groups/1829859057273473/.

Distanser:

Født 2012 og senere: 300 m
Født 2009-2011: 750 m
Født 2007-2008: 1300 m
Født 2005-2006: 2000 m
Født 2004-2003: 3000 m
Født 2002 og tidligere: 3000 m/2000 m (*)
(*) Deltakere kan velge mellom 2000m og 3000m.

Alle løpene arrangeres på Eineåsen skistadion, Gullhaug (Gruvemyra 68).

Påmelding via EQTiming helst innen kl 20.00 kvelden før rennet:

onsdag 15. februar (friteknikk):

Lenke til Startlister:

Onsdag 15. februar:

Etteranmelding: Det vil være mulig å melde på online frem til kl 17, men husk at startnummer må finnes og settes på før start, og det er begrenset med hjelp til påmelding på Arenahuset. Vi har begrenset antall startnr for hver klasse, så vi oppfordrer alle til å melde på innen fristen.

Startnr: Utleveres i paviljongen mellom arenabygget og lekeplassen. Sørg for å ha innhentet hvilket startnr. deltaker har i forkant - se lenke til resultatlister.Startkontingent på kr 20 per renn betales ved henting av startnummer. Evt. med VIPPS med kvittering på telefonen. VIPPS'es til 59709 (Langrenn LIL) med meldingen "6PM"! MERK: Du kan se bort fra det som står om faktura.

Lenke til resultatlister:

onsdag 18. januar: http://live.eqtiming.no/33628
onsdag 1. februar: https://live.eqtiming.no/33974
onsdag 15. februar:

Ber om at parkering skjer på Gullhaug skole, 200 m nedenfor arenaen når det er fullt ved Sukkertoppen.

Vel møtt !





Resultatlister Lommedalsrennet 2017

Postet av Lommedalens IL - Langrenn den 7. Jan 2017

En stor takk til renndeltakerne, støtteapparat og alle våre funksjonærer som gjorde at dette ble en fantastisk skidag. Selv med stor deltakelse og mye folk i løypene så så det hele ut til å gå smidig for seg. Løypene holdt bra gjennom hele dagen.

Her er resultater fra Lommedalsrennet 2017: Resultatliste_endelig 11.01.17

Her er link til bilder fra dagens skifest i lokalavisa: Budstikka


Gjenglemte saker:

Vi plukket opp flere gjenglemte ting når vi ryddet stadion, en Haslum-jakke og en Bergans dunjakke i str XS. De som vet de glemte igjen noe kan hente dette på stadion på søndag under Bullsprinten. Ligger i arenabygget.

Noen etterlyser også en BJ jakke, hvit, med rosa og blå innslag, str XS dame. Liten merkelapp på innsiden av kragen merket med Uglem Mobakken. Mor kan kontaktes på 94116 266.

Det ble også forvekslet noen ski. Har noen tatt med feil skipar hjem. Madshus Nanosonic skøyteski merket med navn Celine. B. Kristensen ble forvekslet med skiene til Markus Rønneberg. Vennligst kontakt Rolf O. Jensen på telefon 96176655.



Startlister og rennregler - Lommedalsrennet 7. januar 2017

Postet av Lommedalens IL - Langrenn den 6. Jan 2017

Snøen har lavet ned i hele natt på stadion, men på fredag blir det preppet slik at alle løyper blir klar til Lommedalsrennet lørdag 7. januar.

Velkommen til skirenn på Eineåsen skianlegg.


Her er startlister i pdf:startliste klassevis
Startliste online oppdatert til enhver tid:Startliste online
Resultatliste online oppdatert til enhver tid:Resultatliste online
Løypekart:Løypekart
Sjekk været på stadion:Værstasjon


Rennreglement

Vis hensyn
Lommedalsrennet går i fristil. Det blir mange utøvere i løypa samtidig og vi som arrangør vil at løperne skal få best mulige forhold når de går rennet.
Vi ber om at alle tar hensyn slik at det blir et best mulig renn for alle.

Vis hensyn til løperne i sporet mens rennet pågår.

Utøverens ansvar:
Utøveren skal vise aktsomhet og ta hensyn til løypeforholdene.

Passering av annen løper:
Ved passering skal begge løperne bidra til at passeringen går bra. Løperen som blir tatt igjen skal gi løype på første signal fra løperen som kommer bakfra. I og med at vi har en kort sløyfe som blir gått flere ganger og vi dermed får en miks av løpere fra forskjellige klasser i løypa samtidig, legger vi vekt på at løperen som skal passere bidrar til at løperen som blir tatt igjen ikke blir hemmet. Løypevaktene vil gi mest mulig informasjon til løperne for å unngå vanskelige situasjoner.

Merkede korridorer:
Der hvor det er merket atskilte korridorer, skal løperne som hovedregel velge en korridor. Det er tillatt å skifte korridor, så lenge man ikke sperrer annen løper ved å gjøre det.

Testing av løype og besiktigelse /testing av ski / oppvarming:
Det vil være mulig å teste løypa frem til rennstart kl 10.00. Etter rennstart er det tillatt å besiktige løypa med ski ved å gå kontrollert og varsomt i traseen.

Testing av ski bes gjøres på sidekanter og i merket testområde på stadion.





Påmelding er stengt. Lommedalsrennet er nå fulltegnet

Postet av Lommedalens IL - Langrenn den 5. Jan 2017

Vi har nå stengt påmeldingen da Lommedalsrennet er fulltegnet.

Vi vil tillate etteranmelding i cup-klassene for Oslo og Akershus-løpere frem til torsdag kl. 23.59. Etteranmelding gjøres ved å sende løpers navn, f.dato, rennklasse, klubb og brikkenummer til e-post: bjamdal@online.no.

Det vil ikke bli mulighet til etteranmelding i noen klasser etter kl. 23.59 i kveld.

Snøproduksjonen går for fullt på stadion og det ser ut til å bli fine forhold for skirenn. Vi setter pris på den utrolige oppslutningen for Lommedalsrennet, men for å kunne arrangere et godt skirenn må vi nå sette stopp med 1100 deltakere i rennet.

Startlister og live-linker legges ut senest fredag formiddag.